IP відеодомофон як частина системи відеоспостереження

Переваги спільного використання

> Додавання в IP-домофон ip-камер системи відеоспостереження, розташованих по периметру об'єкта - підвищує безпеку і знижує ризик відкриття дверей небажаним відвідувачам - тепер після розмови з відвідувачем, перед відкриттям дверей, можна швидко «прокрутити» додаткові відеокамери на моніторі, щоб переконатися, що гість один;  

> Відеозапис домофонної відеопанелі IP також може вестися на відеореєстратор системи відеоспостереження;

> Прийом дзвінків від відвідувачів і управління дверним замком за допомогою мобільних пристроїв відбувається в тому ж додатку, який використовується для відеоспостереження. Для систем Dahua це gDMSS, для Hikvision - IVMS 4500 або Hik-connect.

Легка консолідація системи

З появою IP-систем відпадає необхідність в складній системі розгалужувачів для відеосигналу, щоб направляти сигнал одночасно на відеодомофон і відеореєстратор. Тепер викликає відеопанель і монітор відеодомофона підключені до загального мережевого комутатора разом з IP-камерами і IP-відеореєстратором.

Все, що потрібно для підключення відеомагнітофона до відеореєстратора, це просто вибрати IP-відеопанель зі списку мережевих пристроїв, доступних реєстратору, і додати її як звичайну IP-камеру. Аналогічним чином до домофонного монітора додаються IP-камери.

IP-система відеодомофона + відеоспостереження. Приклад об'єднення систем.

Подключение видеодомофона к видеорегистратору в IP системе видеонаблюдения

У невеликих системах для приватних будинків функцію комутатора може взяти на себе домашній Wi-Fi роутер. В цьому випадку виклична панель і відеомонітор можуть бути підключені до її вільних портів Ethernet.

Зв'язок PoE

Значна частина обладнання IP-домофона має можливість прийому живлення від комутатора PoE 802.3af . Для деяких пристроїв потрібен пасивний PoE на 24 В . Для інтеграції більше підходять пристрої, адаптовані до PoE 802.3af, так як саме цей тип PoE також використовується для живлення IP-камер.

Відеодомофон Dahua IP (монітор DH-VTH5221D і блок виклику DH-VTO2111D-WP) - підключення панелі виклику IP до монітора і до NVR за допомогою комутатора  PoE 802.af 

IP відео домофон Hikvision (монітори DS-KH6210-L, DS-KH6310W(L) і блок виклику DS-KB8112-IM) - додавання IP панелі виклику на монітор і в відеореєстратор .     Додавання додаткової IP-камери на монітор

IP відеодомофон Hikvision (монітор DS-KH6320-TE1 і блок виклику DS-KB8112-IM) - додавання панелі виклику IP на монітор і на відеореєстратор . Додавання додаткових IP-камер до монітора DS-KH6320-TE1

 

Дивись також

Чи краще без дротів? Вибираємо охоронну сигналізацію

Бездротова охоронна сигналізація Hikvision огляд DS-PWA32-NKG

Сигналізація AX-PRO від Hikvision

В інтернет-магазині Hd-master ви можете купити сучасні цифрові відеодомофони, з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання для самостійної установки системи. 
Телефонуйте:

(044) 357-22-10 (066) 490-54-71

 (098) 103-87-27 (093) 212-26-03 

Viber | Telegram |  Скайп
✉ hdmaster05@gmail.com