Hikvision запускає виробництво нової системи безпеки AX PRO

Hikvision, постачальник систем безпеки та відеоспостереження, запустить свою першокласну бездротову систему виявлення вторгнень та виявлення відео AX-PRO DS-PWA64-KIT-WE, AX-PRO DS-PWA64-KIT-WE як для житлової, так і для комерційної нерухомості. 

Що складається з концентратора , а також великої кількості детекторів і периферійних пристроїв, AX PRO є революційним як в техніці, так і в дизайні. Він поєднує в собі безліч вражаючих функцій, включаючи технологію Tri-X, IVaaS (перевірка зловмисників), сумісність додатків і красивий дизайн.

Кожна функція була розроблена з урахуванням як інсталятора, так і користувача, що полегшує встановлення, а функціональність та інтерфейс користувача є надійними та інтуїтивно зрозумілими.

Розроблений як для житлових, так і для комерційних застосувань, AX PRO може включати до 96 бездротових пристроїв, що обмінюються даними між собою в радіусі до 2 км в умовах прямої видимості, що робить його адаптивним і повністю настроюється для будь-якого завдання установки.

Панель управління AX PRO (концентратор) з подвійним RF-чіпом

Сам хаб AX PRO підтримує кілька протоколів бездротової інтеграції, дозволяючи підключити до 210 периферійних пристроїв. Панель була розроблена з використанням подвійних RF-чіпів з використанням бездротових технологій Tri-X і CAM-X для блокування перешкод між каналами і забезпечення високої швидкості і надійної передачі тривожних повідомлень одночасно.

Широкий вибір детекторів та опцій периферійного обладнання

Поряд з панеллю, Hikvision розробила широкий спектр детекторів і датчиків для адаптації системи до різних вимог до установки, таких як комбінований датчик розбиття скла PIR, датчики безпеки, контакти дверей, детектор диму, датчик витоку води тощо.

Також доступний бездротовий пасивний інфрачервоний детектор PIRCAM, який виявляє інфрачервоні сигнали в діапазоні 12 метрів і збирає знімки будь-якого рухомого об'єкта. За допомогою PIRCAM користувачі можуть переглядати ці знімки виявленої активності, щоб перевірити сповіщення про тривогу, отримуючи сповіщення ще до того, як зловмисники зрозуміють, що вони записані на відео. Відеокамера PIRCAM також оснащена світлодіодним підсвічуванням для отримання високоякісного зображення в темний час доби.

Поряд з датчиками безпеки, був створений широкий спектр периферійних пристроїв, щоб максимізувати безпеку користувачів і допомогти в їх повсякденній діяльності. До таких пристроїв відносяться статичні і портативні тривожні кнопки для забезпечення безпеки людей, а бездротова світлодіодна клавіатура або ергономічний брелок забезпечують кілька варіантів управління відповідно до уподобань користувача.

Сумісність додатків

При використанні AX PRO користувач завжди буде в курсі подій, що відбуваються на об'єкті, що охороняється, так як система повністю сумісна з універсальним додатком безпеки Hikvision Hik-Connect.

Додаток надає користувачам голосові повідомлення і повідомлення про відеокліпи, записані камерами охорони, а також дозволяє дистанційно управляти сигналізацією.

AX PRO також підтримує додаток Hik-ProConnect, який може надати повну допомогу в налаштуванні інсталяторів і дозволити їм пропонувати хмарні рішення і послуги безпеки з авторизацією клієнта.

Ще статті на тему "охоронна сигналізація":

Чи краще без дротів? Вибираємо охоронну сигналізацію

Бездротова охоронна сигналізація Hikvision огляд DS-PWA32-NKG

В інтернет-магазині Hd-master ви можете купити охоронну сигналізацію, аксесуари та спеціальний кабель для монтажу, з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання для самостійної установки системи. 
Телефонуйте:

(044) 357-22-10 (066) 490-54-71

 (098) 103-87-27 (093) 212-26-03 

Viber | Telegram |  Скайп
✉ hdmaster05@gmail.com