Замість пасивного спостереження активне «стримування»

Камери серії Hikvision Turbo HD X мають вбудований детектор, який вловлює інфрачервоне випромінювання від тіла людини, що значно перевершує по надійності стандартний детектор руху відео. Коли камера виявляє потенційного зловмисника, її вбудована сирена блимає червоним і синім світлом і видає гучний звуковий сигнал, щоб відлякати нападника.

Серія Turbo HD X може підтримувати широкий спектр процесів захисту периметра та безпеки для оповіщення під час процесу та збору доказів після події. Це трансформує традиційний підхід до моніторингу та розслідування подій і допомагає змінити захист периметра від пасивного моніторингу до активного стримування для захисту людей та активів. Це можна використовувати при охороні складів, в резиденціях, ювелірних магазинах та інших об'єктах.

Повна комплексна система

Що ще важливіше, Turbo HD X - це повна і уніфікована система з інтерфейсними пристроями, підключеними до внутрішніх пристроїв і віддаленим додатком. Оскільки вхідна сигналізація надсилає сповіщення потенційним зловмисникам, система також запускає сигналізацію на посту охорони для оповіщення співробітників охорони. Користувачі також можуть отримувати інформацію про тривогу віддалено, через додаток на своїх мобільних пристроях.

Ще менше «помилкових» тривог

Камери Turbo HD X також можуть бути інтегровані з новою серією AcuSense Hikvision відеореєстраторів. Інтелектуальна технологія зменшення помилкової тривоги в цих відеореєстраторах відфільтровує непотрібну інформацію, виявлену камерою, таку як дощ, листя та тварини, і замість цього зосереджується виключно на русі людини або транспортного засобу. У сукупності це рішення дозволяє співробітникам служби безпеки зосередитися на реальних цілях підвищення ефективності.

Дивись також

Відеореєстратори AcuSense - пошук автомобілів і людей

Сповіщення про тривогу можна отримувати в додатку Hik-connect версії V3.7.8. В цьому випадку у вас є можливість включати і вимикати звукове оповіщення (за замовчуванням відключено).

Крім того, після оновлення прошивки на відеореєстраторах AcuSense до версії V4.24.001build 191225 і вище (можна завантажити на офіційному сайті), з'являється можливість запису звуку, переданого по коаксіальному кабелю з камер DS-2CE16D0T-ITFS і DS-2CE76D0T-ITPFS.