Кронштейни і монтажні коробки Dahua

При підключенні камери відеоспостереження, незалежно від формату, виникає проблема якісного підключення вхідних кабелів до роз'ємів камер. Кабелі, що йдуть від камери і роз'ємних з'єднань, особливо якщо камера встановлена на вулиці, повинні бути захищені від декількох факторів.

  1. Захист від несанкціонованого відключення;
  2. Захист від впливу навколишнього середовища.

Кабельні коробки і монтажні кронштейни, розроблені спеціально для широкого асортименту камер Dahua, на 100% вирішують проблему якісної і безпечної установки камери відеоспостереження.

Принцип підключення камери за допомогою відповідної монтажної коробки полягає в повному захисті кабелів і роз'ємів від відключення, різання і захисту від окислення контактів роз'єму при тривалому впливі вологи. Коли камера встановлена на стіні з монтажною коробкою Dahua, всі кабелі від камери приховані та надійно захищені металевим кронштейном камери та монтажною коробкою.

Нижче представлені види корпусів камер відеоспостереження Dahua і таблиці відповідності монтажних коробок і кронштейнів різним моделям.














В інтернет-магазині компанії Hd-master ви можете купити монтажні коробки і кронштейни для камер відеоспостереження з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання системи відеоспостереження. Також ми виконуємо всі роботи по установці і налаштуванню систем відеоспостереження. Наші фахівці допоможуть вам у виборі та налаштуванні обладнання для системи, якщо ви вирішили виконати монтаж самостійно.

В інтернет-магазині Hd-master ви можете купити сучасні камери відеоспостереження, відеореєстратори, аксесуари та спеціальний кабель для монтажу, з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання для самостійної установки системи.
Телефонуйте:

(044) 357-22-10 (066) 490-54-71

(098) 103-87-27 (093) 212-26-03

Viber | Телеграм | Скайп
✉ hdmaster05@gmail.com