Hikvision представив Turbo HD 4.0, нову лінійку камер і реєстраторів для відеоспостереження HD-TVI.

Основні особливості Turbo HD 4.0:

> Подача напруги живлення разом з відеосигналом по коаксіальному кабелю вирішує проблему перешкод і падіння напруги на довгих трасах, а також значно знижує вартість кабельної продукції.

> Нова схема лінійки камер відеоспостереження TurboHD 4.0 забезпечує надвисоку чутливість 0,005 Люкс при діафрагмі F=2,0.

> Розд. зд-сть обладнання досягає 4К, що робить зображення ще більш деталізованим в порівнянні з камерами з роздільною здатністю 5 мегапікселів.

> Новий кодек H.265+ економить до 70% місця на диску для запису.

У порівнянні з попередніми моделями серії D7 , камери D8 мають більшу чутливість 0,005 Люкс, виміряну при реальній діафрагмі F = 2,0 проти чутливості 0,01 Люкс, виміряної при діафрагмі F = 1,2. Це означає, що нові камери перевершують своїх конкурентів по чутливості більш ніж в 3 рази.

Порівняльна таблиця характеристик камер D7 і D8

Сравнение HD-TVI камер наблюдения DS-2CE16D7T-IT и DS-2CE16D8T-ITE

Дуже часто монтажники камер HD-TVI стикаються з проблемою - який кабель використовувати, якщо відстань від камери до реєстратора близько 150 - 200 метрів і подача живлення камер повинна здійснюватися централізовано.

Кабель UTP (кручена пара) задовольняє умовам неспотвореної передачі Full HD на відстань вище 50 метрів тільки в поєднанні з активними приймачами, а його перетин занадто малий для живлення камери дистанційно за допомогою джерела 12-14 вольт. Вибір активних приймачів і систем розподілу потужності в якості рішення збільшує вартість проекту на обладнанні HD-TVI в рази.

З іншого боку, при правильному використанні коаксіальний кабель дозволяє передавати широкосмугове HD-TVI Full HD відео з мінімальними спотвореннями і з мінімальним рівнем індукованих перешкод на відстань 200 - 300 метрів.

З огляду на все це, Hikvision застосувала в своїй новій лінійці обладнання Turbo HD 4.0 протокол подачі напруги живлення 48 вольт по коаксіальному (PoC af) на камеру відеоспостереження. Це дозволило вирішити проблему падіння напруги і значно заощадити на вартості мідного двожильного силового кабелю.

Для реалізації цієї функції потрібно використовувати як HD-TVI камери, так і відеореєстратори, що підтримують функцію PoC.

Реєстратори Turbo HD 4.0 забезпечують подачу напруги живлення на камери відеоспостереження з функцією PoC безпосередньо через роз'єми сигналу BNC на задній панелі. Крім функції живлення, нові реєстратори мають економічний кодек H.265+.

В інтернет-магазині Hd-master ви можете купити сучасні камери відеоспостереження, відеореєстратори, аксесуари та спеціальний кабель для монтажу, з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання для самостійної установки системи.

Телефонуйте:

(044) 357-22-10 (066) 490-54-71

(098) 103-87-27 (093) 212-26-03

Viber | Телеграм | Скайп
✉ hdmaster05@gmail.com