Dahua випустила нову лінійку відеореєстраторів для систем відеоспостереження. На відміну від попередніх моделей лінійки -S2, які підтримували кілька IP камер до 2 Мп за рахунок аналогових каналів , нова серія S3, крім HDCVI-камер, підтримує додаткову до 8 IP камер з максимальною роздільною здатністю до 5 мегапікселів. Це дозволяє клієнтам на своїх об'єктах розширювати системи і плавно переходити від аналогового відеоспостереження до цифрових систем з роздільною здатністю, що перевищує Розд. зд-сть аналогових Full HD систем більш ніж в 2 рази. Крім того, в реєстраторах лінійки S3, оснащених входами для датчиків тривоги, є два незалежних виходу на дисплей HDMI і VGA, останній з яких може працювати як «сигналізація» для виведення повноекранного зображення камер з областей, де спрацьовувала сигналізація, а також для виведення відеоархіву на окремий дисплей. При цьому перегляд «живого» відео через основний дисплей не припиняється.

Реєстратори лінійки S3 також оснащені інтелектуальними функціями, такими як: виявлення перетину лінії, виявлення вторгнень, виявлення відсутніх/забутих об'єктів, виявлення присутності граней в кадрі.

Крім того, нові моделі відеореєстраторів hdCVI оснащені новим відеокодеком H.264+, який економить до 70% дискового простору при записі за допомогою нових алгоритмів кодування відео без втрати якості зображення.