Версія прошивки пристрою повинна підтримувати Ezviz, IP-камера або відеореєстратор повинні бути активовані, а ip-адреса, маска підмережі і шлюз повинні бути прописані в основних мережевих налаштуваннях.

Увійдіть в область меню IP-камери або відеореєстратора під назвою «Платформи доступу». Переконайтеся, що пристрій підтримує Ezviz і статус пристрою - "онлайн".


Меню - платформы доступа IP камеры
Ezviz прошивка
Створіть обліковий запис у Ezviz (ezvizlife.com). Перейдіть в розділ управління пристроями і додайте пристрій.

Добавление устройств

Додайте пристрій за серійним номером.

Ввод серийного номера
Натисніть "Додати"

Добавление IP камеры
Введіть перевірочний код пристрою, вказаний на наклейці на корпусі пристрою

Верификационный код Hikvision
Пристрій додано до вашого облікового запису. Перегляд можливий через веб-браузер, прогрну IVMS 4200 і через мобільний додаток Ezviz. Hik-Connect також можна використовувати як додаток.

Каталог IP камер
Нижче про те, як підключити відеореєстратор до Ezviz (на прикладі HD-TVI DVR DS-7204HUHI-F1/N



HD камери за доступною ціною

Якість зображення сучасних систем відеоспостереження постійно зростає, а ціна HD відеоспостереження знижується. У 2015 році самий бюджетний сегмент ринку відеоспостереження зайняли камери HDCVI, HD-TVI і AHD з роздільною здатністю HD і Full HD з ціною від 500 до 1000 грн. При цьому роздільна здатність цих камер, що характеризує здатність передавати чітку картинку без перешкод, перевищує цей параметр старих аналогових камер в 4-6 разів. Нові формати відеоспостереження використовують кабель або кручену пару UTP для передачі телесигналу, що дає можливість перемикатися з аналогових систем стандартної роздільної здатності на HD і Full HD системи без дорогих робіт по заміні ліній зв'язку. Незважаючи на різноманітність форматів, спорудити систему відеоспостереження самостійно не складе труднощів.

IP wi-fi камераHD-TVI камераHDCVI камераAHD камера



Багатоканальні відеореєстратори

Для запису відео, отриманого з камер відеоспостереження, використовуються відеореєстратори. Сучасні реєстратори мають можливість запису цифрового відео з роздільною здатністю 2 Мп (Full HD) в бюджетному сегменті і до 12 Мп, перекриваючи Розд. зд-сть камер відеоспостереження 4К. Для невеликих HD систем відеоспостереження широко використовуються 4, 8 і 16-канальні відеореєстратори. Більш дорогі моделі працюють з кількістю камер до 64 і вище, оснащені функціями відеоаналізу, можуть вмістити до 8 жорстких дисків. Всі моделі багатоканальних відеореєстраторів мають можливість роботи з різними хмарними сервісами, що спрощують процес налаштування перегляду через інтернет.

IP-видеорегистраторHD-TVI видеорегистраторHDCVI видеорегистраторAHD видеорегистратор