Ось приклад використання 4-мегапіксельних IP камер Hikvision з WDR 120dB і підсвічуванням EXIR на 80 і 30 метрів в системі відеоспостереження для споруджуваного будинку. Частина IP-камер тимчасово встановлена на залізобетонному стовпі, зокрема купольна IP-камера, яка після завершення будівництва буде перенесена під навіс. Щоб захистити з'єднання від вологи, камери монтуються на монтажні коробки.

В якості IP-відеореєстратора використовується популярна модель Hikvision DS-7616NI-E2. Для комутації і подачі живлення на IP-камери використовувався окремий 8-канальний комутатор PoE Dahua PFS3110-8P-96. Особливістю даного вимикача є можливість установки в DIN-рейку.

Вся система живиться від автономного ДБЖ потужністю 2200 ВА. Відеореєстратор, комутатори і джерело безперебійного живлення монтуються в телекомунікаційну шафу 9U. У цій же шафі є місце для оптичної патч-панелі і медіаконвертера для оптоволоконного кабелю, що йде від інтернет-провайдера. Віддалений перегляд відео в прямому ефірі, а також запису архівів можливий через мобільний додаток IVMS 4500, а також через веб-інтерфейс відеореєстратора і програму IVMS 4200.

Все обладнання для установки даної системи можна придбати в інтернет-магазині Hd-master. Якщо ви вирішили замовити установку і настройку IP системи відеоспостереження у автора даної установки і вас зацікавив такий комплект, зателефонуйте нам або напишіть на пошту hdmaster05@gmail.com

Важливим фактором при монтажі системи відеоспостереження є якісна і безпечна установка відеореєстратора (сервера), обладнання для комутації сигналів, перетворювачів і електропостачання. Для цього часто використовуються компактні телекомунікаційні навісні шафи різної висоти і ширини в 19 дюймів. Такі шафи оснащені закривається прозорою або перфорованою дверцятами і мають можливість установки додаткових полиць, рам для DIN-пристроїв, блоків розеток, вентилятора та іншого електрообладнання. При необхідності установки активного комутаційного обладнання на вулиці або в неопалюваних приміщеннях використовуються кліматичні шафи з підігрівом з автоматичними регуляторами температури, вентиляція і повітряні фільтри.

Монтаж видеонаблюдения

В інтернет-магазині Hd-master ви можете купити сучасні камери відеоспостереження, відеореєстратори, аксесуари та спеціальний кабель для монтажу, з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання для самостійної установки системи.

Телефонуйте:

(044) 357-22-10 (066) 490-54-71

(068) 521-47-35 (093) 212-26-03

Viber | Телеграм | Скайп
✉ hdmaster05@gmail.com