Функції, які виконує домашня IP-камера:

> Запис відеоархіву

Всі IP камери, призначені для будинку , мають можливість запису на карту пам'яті. Користувач може вибрати, який з режимів запису йому найбільше підходить – по руху, за розкладом або по безперервному запису 24/7.  У вас буде прекрасна можливість зберегти яскраві моменти свого життя і в будь-який момент скопіювати їх з карти пам'яті на комп'ютер.

Домашняя съёмка с помощью IP камеры

> Режим конфіденційності 

У деяких моделях є можливість автоматичного закриття об'єктива камери по команді з програми, коли немає необхідності у відеозйомці. Цією функцією володіють CS-CV246-A0-3B1WFR і CS-CV246-B0-3B2WFR від EZVIZ.

Практично всі камери можна налаштувати так, щоб запис на карту відбувалася за розкладом, наприклад - з 8.00 до 19.00 - робочі години в будні дні, коли вас немає вдома.

> Перегляд відео через додаток на смартфоні - непридатний атрибут сучасних цифрових камер відеоспостереження. Все, що вам потрібно, це швидкий інтернет-канал зі швидкістю підключення не менше 10 Мбіт/с (для камер з роздільною здатністю 4 Мп і 4К, бажано вище).

Через додаток в смартфоні вам стають доступні живі відео і архіви, доступ до яких гранично простий - в кілька кліків ви потрапите до потрібного відео за допомогою таймлайну і календаря.

Просмотр IP камеры через смартфон

Зазвичай настройка хмарної домашньої IP камери відбувається в 4-5 кроків, і додаток на смартфоні підкаже послідовність дій, тому заглиблюватися в налаштування мережі не доведеться.

P2P настройка облачной камеры через смартфон

> Зв'язок з роутером по WI-FI 

Цей тип підключення не такий надійний, як Дротовий, але дозволяє передавати WI-FI камеру всередині будинку. Для якісного потоку потрібно лише переконатися, що сили сигналу WI-FI домашнього роутера достатньо в тих точках будинку, де планується встановити бездротову камеру.

При установці WI-FI камери за межами приміщення користувач часто стикається з недостатнім рівнем WI-FI сигналу (навіть якщо камера встановлена безпосередньо за вікном). Правильний вибір і розміщення домашнього роутера допоможе вирішити цю проблему.

Якщо все ж рівень сигналу низький, а відео зависає, то для установки на вулиці краще використовувати провідну IP-камеру або встановити спеціальну зовнішню точку доступу (див. Вулична WI-FI камера зависає? Виміряйте рівень сигналу WI-FI).

Вуличні WI-FI камери випускаються таким відомим виробником, як Dahua. Це камери DH-IPC-C26EP, DH-IPC-HFW1320S-W, DH-IPC-G26P.

Не відстає і EZVIZ, яка випустила в 2018 році новий модельний ряд, представлений камерами CS-CV310-A0-1B2WFR, CS-CV310-A0-3B1WFR і бездротовими WI-FI камерами на батареях CS-CV316.

> Відеоспостереження за дитиною або роботою няні

Перебуваючи на роботі, дихайте вільніше – тепер ви бачите, що відбувається вдома, на смартфоні. І якщо у відносинах з дитиною краще покладатися на довіру, а не на тотальний контроль за допомогою відеоспостереження, то у випадку з найманою нянею камера анітрохи не завадить.

Камера видеонаблюдения за няней

> Функції сигналізації

Більшість IP-камер для будинку оснащені вбудованою сиреною, яка в разі вторгнення відлякає грабіжника і приверне увагу сусідів.

Крім того, за допомогою IP-камер можна налаштувати відправку тривожного електронного листа з прикріпленоюкартинкою або коротким відео на свою адресу електронної пошти. Хмарнікамери з функціями охоронної сигналізації відправлять сигнал тривоги в додаток на вашому смартфоні миттєво після того, як камера виявить непроханих відвідувачів.

Камеры наблюдения с функциями охранной сигнализации

> Спостереження за припаркованим під будинком автомобілем буде можливим при використанні зовнішньої IP-камери . Для камер такого типу важливий захист від впливу опадів і низьких температур, а також ефективне інфрачервоне підсвічування для нічної відеозйомки. 

Для того щоб правильно вибрати Розд. зд-сть і об'єктив камери, пропонуємо прочитати статтю "D.O.R.I. Або як далеко бачить камера відеоспостереження?"

> Привабливий дизайн і простота монтажу є незастосовними атрибутами IP камери споживчих серій. Магнітні основи для монтажу на вертикальні металеві поверхні, такі як холодильник, різнобарвна футуристична конструкція, налаштування перегляду P2P на смартфоні, доступні навіть непідготовленому користувачеві, все це максимально адаптує ці пристрої під будинок.

Привлекательный дизайн IP камер

Статті з відеоспостереження, які можуть виявитися корисними:

Як самому встановити відеоспостереження. Частина 1.

Дві 8-канальні системи IP відеоспостереження на 4 Мп з PoE

Робота ip-камери на 4K, 4MP, Full HD, роздільній здатності 720P і різній фокусній відстані об'єктива.

Як вибрати камеру відеоспостереження

Як вибрати кабельні лінії і роз'єми для відеоспостереження

Вибір IP-камери

Зовнішня WI-FI камера зависає? Перевірка рівня сигналу

 

В інтернет-магазині Hd-master ви можете купити сучасні камери відеоспостереження, відеореєстратори, аксесуари та спеціальний кабель для монтажу, з доставкою по Києву і Україні, а також отримати консультацію щодо вибору обладнання для самостійної установки системи. 
Телефонуйте:

(044) 357-22-10 (066) 490-54-71

 (098) 103-87-27 (093) 212-26-03 

Viber | Telegram |  Скайп
✉ hdmaster05@gmail.com